X

Βουλευτές ΝΔ: Έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό οι υπουργοί σας κ. Τσίπρα;

Σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν έβγαλαν υπουργοί και βουλευτές της συγκυβέρνησης χρήματα στο εξωτερικό ζητούν 14 βουλευτές της ΝΔ.

Ant1news

Να δοθούν στη δημοσιότητα οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των μελών του υπουργικού συμβουλίου και όλων των βουλευτών και όσων έχουν επιτελικές θέσεις στο δημόσιο, ζητούν 14 βουλευτές της ΝΔ.

Με ερώτηση τους προς τον Αλέξη Τσίπρα οι βουλευτές της ΝΔ υπογραμμίζουν ότι όλοι όσοι διαβεβαιώνουν ότι στη χώρα δεν θα συμβεί «ατύχημα» και δεν θα εξέλθει από την ευρωζώνη, να μην έχουν προχωρήσει -ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες- σε μεταφορά καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού. «Εφόσον έχουν συμβεί τέτοιες πράξεις πρόκειται για σκάνδαλο με πολιτικές και όχι μόνον προεκτάσεις», τονίζουν.

Την ερώτηση προσυπογράφουν οι βουλευτές κκ: Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Κώστας Τσιάρας, Γιώργος Κασαπίδης, Θόδωρος Καράογλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Τζαβάρας, Θανάσης Δαβάκης, Κώστας Κατσαφάδος, Γιώργος Βλάχος, Άννα Καραμανλή, Γιώργος Στύλιος, Τιμολέων Κοψαχείλης και Στέφανος Γκίκας.