X

Δεν μπορεί να ακυρωθεί το δημοψήφισμα, λέει η Ζωή και επιτίθεται…

«Από την στιγμή που ψηφίστηκε δεν υπάρχει συνταγματική διαδικασία να ακυρωθεί», αναφέρει η Πρόεδρος της Βουλής.

Ant1news



Εκ του πονηρού παρεμβάσεις, τρομοκρατία, προπαγάνδα και παραπληροφόρηση για την ακύρωση του δημοψηφίσματος της Κυριακής βλέπει η Πρόεδρος της Βουλής και επισημαίνει πως δεν υπάρχει σχετική συνταγματική διαδικασία.

Παρεμβαίνοντας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε πως κάποιοι λυσσομανούν για να ματαιώσουν το δημοψήφισμα. «Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι από την στιγμή που ψηφίστηκε δεν υπάρχει συνταγματική διαδικασία να ακυρωθεί, οι εκ του πονηρού παρεμβάσεις, η τρομοκρατία, προπαγάνδα, παραπληροφόρηση δεν θα περάσουν και να λείπουν οι δηλώσεις που στην πραγματικότητα δεν υπηρετούν ούτε το ευρωπαϊκό κεκτημένο, ούτε την Ευρώπη δημοκρατίας, αλλά οδηγούν στη διολίσθηση της Ευρώπης σε καθεστώς έλλειψης σεβασμού», είπε.

Αναφέρθηκε σε επιστολή συμπαράστασης του Κύπριου ομόλογού της Γιαννάκη Ομήρου και ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό της, ενώ αναλαμβάνει γενικότερη πρωτοβουλία ενεργοποίησης κοινοβουλίων ευρωπαϊκών χωρών.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ακόμη «τρολ» του διαδικτύου που έχουν δημιουργήσει πλαστούς λογαριασμούς με το όνομά της ή την ιδιότητα της ως Προέδρου της Βουλής. Όπως είπε μάλιστα, σε λογαριασμό με το όνομά της στο facebook έχει αναρτηθεί φωτογραφία του δικτάτορα Μεταξά. «Το όχι δεν το έχει πει κανείς δικτάτορας, αλλά ο ελληνικός λαός και θα το ξαναπεί», ανέφερε.

«Το όχι το είπε ο εθνικός κυβερνήτης Μεταξάς και όχι ο λαός, να μην παραποιούμε την ιστορία», σχολίασε ο Αντώνης Γρέγος από την Χρυσή Αυγή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντά ότι «η ιστορία δεν παραποιείται και σημασία έχει να αποδίδεται σε εκείνον που την έγραψε, που δεν ήταν άλλος από τον λαό μας».