X

Νέα πρόσληψη στην Βουλή από την Ζωή

Εγκρίθηκε από τη πρόεδρο της Βουλής διορισμός ιστορικού συμβούλου για τις ανάγκες της Βουλής...

Ant1news

Δεν έχουν τέλος, ως φαίνεται οι διορισμοί στη Βουλή, αφού μέσα σε ένα 24ωρο έγινε γνωστή η πρόσληψη και νέου συμβούλου με συνολική αμοιβή 14.145 ευρώ για διάστημα μόλις έξι μηνών. 

Μετά την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου στο γραφείο του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Θαλάσση με μηνιαίες αποδοχές που ξεπερνούν τις  2.000 ευρώ, εγκρίθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου, στην ενότητα κοινοβουλευτική διαφάνεια, ο διορισμός ιστορικού συμβούλου για τις ανάγκες της Βουλής, με μηνιαία αποζημίωση 1.916 ευρώ.

Ο ιστορικός σύμβουλος θα παρέχει «ανεξάρτητες υπηρεσίες» για διάστημα έξι μηνών, από τις 14.4.2015 έως και τις 13.10.2015, χωρίς να δεσμεύεται για το ωράριο και την παρουσία του στη Βουλή. Η παροχή των υπηρεσιών του, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του γενικού γραμματέα της.

Εν τω μεταξύ, χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέλυσε μια φωτογράφο η οποία εργαζόταν με «σπασμένες» συμβάσεις εδώ και 4 χρόνια στο κανάλι της Βουλής με αμοιβή 500 ευρώ καθαρά, ενώ εδώ και πέντε μήνες ήταν απλήρωτη παρότι προσέφερε κανονικά τις υπηρεσίες της.