X

Ζωή: Αν ολοκληρωθεί το πραξικόπημα θα καταστεί κανόνας στην Ευρώπη

Να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να αποτραπεί το ειδεχθές σχέδιο σε βάρος του ελληνικού λάου, ζήτησε η πρόεδρος της Βουλής.

Ant1news

Επανήλθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στα περί πραξικοπήματος εις βάρος του ελληνικού λαού και σε ομιλία της στο πλαίσιο της 10ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού που πραγματοποιείται στη Βουλή, ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να αποτραπεί το ειδεχθές σχέδιο.

Η Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι δεν πρέπει να ολοκληρωθεί αυτό το πραξικόπημα γιατί τότε θα καταστεί κανόνας στην Ευρώπη. Κάλεσε δε, τους μετέχοντες στις εργασίες Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να αποτραπεί αυτό το σχέδιο που θέλει τους λαούς υποταγμένους σε τραπεζικά και χρηματοοικονομικά συμφέροντα. 

«Αυτό που διακυβεύεται είναι η αρχή της αλληλεγγύης των λαών και η προοπτική των επόμενων γενεών, καθώς ολοένα και περισσότεροι νέοι μεταναστεύουν, ενώ τροφοδοτείται ένας νέος ρατσισμός για τους Έλληνες που κάνει λόγο για μπαταχτσήδες», είπε και πρόσθεσε ότι την ώρα που η Ελλάδα στενάζει για το χρέος αποδεικνύεται ότι το επισπεύδον γερμανικό κράτος που θέλει να εξουθενώσει τον ελληνικό πληθυσμό αρνείται να πληρώσει οφειλές που συνδέονται με διεθνή εγκλήματα.