X

ΠΑΣΟΚ: Καταγγελίες για ευνοϊκή μεταχείριση μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου

Στοιχεία για τους 250 οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις πάνω από 1 εκ. ευρώ  που εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων ζητά το ΠΑΣΟΚ με ερώτηση του στη Βουλή.

Ant1news

Με ερώτηση που υπογράφουν 11 βουλευτές του με επικεφαλής τον Γιάννη Κουτσούκο, το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις καταγγελίες του για ευνοϊκή μεταχείριση των οφειλετών αυτών, σημειώνοντας ότι με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που τροποποίησε το νόμο για τις 100 δόσεις συμπεριελήφθησαν στα προς διαγραφή ποσά , πρόστιμα και προσαυξήσεις για πράξεις μεγάλης φοροδιαφυγής.

Υπογραμμίζουν ότι η Νάντια Βαλαβάνη κατά τη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής επιβεβαίωσε τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ και θυμίζουν ότι από τον περασμένο Μάρτιο είχαν καλέσει την κυβέρνηση αν θέλει να αποδείξει ότι η πράξη της δεν εμπεριείχε δόλο ή σκοπιμότητα να θέσει όρους και προϋποθέσεις που θα διαχωρίζουν τους αδύναμους οφειλέτες από τους μεγαλοοφειλέτες λόγω διακεκριμένων πράξεων φοροδιαφυγής, καθώς επίσης και να ενημερώσει τη Βουλή για τους οφειλέτες άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ που θα ενταχθούν στη ρύθμιση της Π.Ν.Π.