X

Φαρμακερά «βέλη» κατά πάντων από Ζωή

«Πυρά» κατά του Προκόπη Παυλόπουλου. Εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Χρήστου Μαντά. Κατάπτυστη χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

Εκτός πραγματικότητας, κατά δήλωση των πρώην συντρόφων της, βρίσκεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου που μιλώντας ενώπιον μόνον δύο βουλευτών του Παναγιώτη Λαφαζάνη, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Μέγαρο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που είχε προγραμματίσει για σήμερα και αναβλήθηκε αφού ουδείς βουλευτής από όλα τα κόμματα, πλην της Ραχήλ Μακρή  και του Γιάννη Σταθά από τη Λαϊκή Ενότητα, δεν θέλησε να παραστεί, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Έριξε νέα φαρμακερά βέλη κατά του Προκόπη Παυλόπουλου για την υπόθεση της διαβίβασης των πρακτικών από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της 6ης Ιουλίου στη Βουλή και δείχνοντας προς Μαξίμου ανέφερε πως «καλό είναι κάποιοι να μην επιχειρούν να συρρικνώσουν το ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά του Μαξίμου που απλώνεται βαριά στην πολιτική ζωή τον τελευταίο καιρό… μόνο θλίψη προκαλούν».

Εξαπέλυσε και μύδρους εναντίον του γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ που νωρίτερα με  σκληρή ανακοίνωση για την ίδια, ξεκαθάριζε πως δεν θα συμπράξει στις προσχηματικές συζητήσεις που η κ. Κωνσταντοπούλου προγραμματίζει στην ολομέλεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το δημόσιο χρέος. Στην ίδια ανακοίνωση καταλογίζεται δε, μικροκομματική σκοπιμότητα τόσο στην Πρόεδρο της Βουλής, όσο και το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, λίγο πριν τη διάλυση του Κοινοβουλίου. «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής τις οποίες αυθαίρετα συγκαλεί η πρόεδρος της Βουλής, απαρτίζονται από σύνθεση που δεν ανταποκρίνεται πλέον στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και συνεδριάζουν  με μονοκομματική σύνθεση. Ποιοί άραγε ευτελίζουν τη Βουλή;», κατέληγε η ανακοίνωση του Προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.  

Κατάπτυστη χαρακτήρισε την ανακοίνωση η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζοντας πως δεν συνεδρίασε το Προεδρείο της Κ.Ο., του οποίου είναι μέλος. «Εκείνοι που αποφάσισαν να σκοτώσουν το ΣΥΡΙΖΑ και να υπογράψουν συμβόλαιο πολιτικού θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να τον επικαλούνται και να προχωρούν σε τέτοιου είδους πρακτικές, πρόκειται για ανακοινώσεις που τορπιλίζουν την κοινοβουλευτική και δημοκρατική λειτουργία» ανέφερε και πρόσθεσε πως ορισμένοι προσποιούνται ότι εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουν το θάρρος να βάζουν το όνομα και την υπογραφή τους σε ανακοινώσεις.

Ισχυρίστηκε ακόμη, ότι θα είναι ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ να ματαιώσει την εξέταση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα που έχει κληθεί αύριο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, αφήνοντας παράλληλα, υπαινιγμούς ότι μπορεί να έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις στον διοικητή της ΤτΕ για έλλειψη απαρτίας και στην αυριανή συνεδρίαση.