X

Μπροστά σε άδεια έδρανα το νέο… show της Ζωής

Ολομέλεια με...16 βουλευτές από τη νεοσύστατη 25μελή ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας, το νέο «επίτευγμα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ant1news



Να κρατήσει τη Βουλή ανοιχτή μέχρι το… παραπέντε των εκλογών επιχειρεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συγκάλεσε την Ολομέλεια για να συζητηθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις αλλά στο κάλεσμά της ανταποκρίθηκαν μόνον 16 βουλευτές από τη νεοσύστατη 25μελή ΚΟ της «Λαϊκής Ενότητας».   

Λόγω έλλειψης απαρτίας η Ολομέλεια ματαιώθηκε και η κα. Κωνσταντοπούλου στηλίτευσε, από έδρας, τους απόντες: «Ως Πρόεδρος της Βουλής σας ζητώ συγγνώμη που οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες βουλευτές επέλεξαν να ματαιώσουν την τόσο σημαντική συζήτηση για λόγους οι οποίοι δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων ούτε να δικαιολογηθούν ούτε να αιτιολογηθούν». 

Aπτόητη η κα. Κωνσταντοπούλου, παρά το γεγονός ότι 284 βουλευτές «της γύρισαν την πλάτη», ανακοίνωσε πως συγκαλεί για αύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα την Ολομέλεια για την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος. Μια ώρα νωρίτερα έχει προγραμματίσει την επιτροπή Διαφάνειας με αντικείμενο την κλήτευση του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Στην Ολομέλεια για το Χρέος η Ζωή Κωνσταντοπούλου των… «τεσσάρων ιδιοτήτων», όπως αυτοαποκαλείται, έχει καλέσει και τον Μανώλη Γλέζο.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, μέσω ανοιχτής επιστολής, απευθύνεται στον «σύντροφο Μανώλη» και με τις «τέσσερις ιδιότητές» της: του απλού πολίτη, του μέλους και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, της προέδρου της Διακομματικής για τις Οφειλές και της Προέδρου της Βουλής.

Εκφράζει την «ευγνωμοσύνη» της προς τον Μανώλη Γλέζο για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται «για να μην περάσει το 3ο Μνημόνιο ως οδοστρωτήρας επάνω από τον ελληνικό λαό, την κοινωνία και τη δημοκρατία» και τον προσκαλεί στις συνεδριάσεις της, κατα την κα Κωνσταντοπούλου, Ολομέλειας...