X

Τα παραλειπόμενα της Βουλής

Κρυφά χαμόγελα, λίγο χουζούρι, προκλητικές εμφανίσεις αλλά και σκίτσα! Όλα τα είχε χθες η Βουλή! Σας τα παρουσιάζουμε σε ένα μοναδικό φωτορεπορτάζ!

Ant1news

Μπορεί η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων να ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χθες στη Βουλή, ωστόσο τα στιγμιότυπα και οι αστείες στιγμές των βουλευτών είναι αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Πάνος Καμμένος, Ευάγγελος Βενιζέλος και Όλγα Κεφαλογιάννη είναι μεταξύ των "πρωταγωνιστών του εν λόγω φωτορεπορτάζ!

Δείτε το:

 

Από τις πιο «πικάντικες» στιγμές της χθεσινής συνεδρίασης ήταν εκείνη που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χαιρετά τον Θεοδόση Πελεγρίνη με ένα… χαριτωμένο χαστουκάκι!

 

Στο «στρατόπεδο» της Νέας Δημοκρατίας, τα φλας άστραψαν μπροστά στα γέλια των κ.κ Καραμανλή και Σαμαρά, ενώ ο φακός συνέλαβε τον πρώην πρωθυπουργό να… χουζουρεύει!

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από πλευράς του, απαθανατίστηκε την ώρα που φυσούσε τη μύτη του στο όχι και τόσο σικ μαντήλι του.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε να ανάψει λίγο τα αίματα των συναδέλφων της με το αποκαλυπτικό της φόρεμα…

 

Ίσως να ήταν η παρουσία της εντυπωσιακής συναδέλφου του που έκανε τον Πάνο Καμμένο να φωνάζει κάτι σαν… σύνθημα!

 

Τέρενς Κουίκ και Νίκος Παππάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι… Τόσο που αναρωτιέται κανείς γιατί αλληλοσυγχαίρονται...

 

Ψίθυροι και μεταξύ των δύο κυριών του ΚΚΕ. Αλέκα Παπαρήγα και Λιάνα Κανέλλη συζητούν χαμηλοφώνως σαν… να σχεδιάζουν κάτι!

 

Στη Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι υπήρχε περίσσια έμπνευση που οδήγησε τους βουλευτές της να σχεδιάζουν… τι άλλο από το σήμα τους!

 

Για το τέλος αφήσαμε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αγαπά το νερό και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση!