X

Βουλή: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Τα χαμόγελα του Αλέξη Τσίπρα, η αφηρημάδα του Άδωνη και η βοήθεια του Μεϊμαράκη. Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή ψηφοφορία και δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ant1news

Σχεδόν στις 2 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Οι 299 βουλευτές πέρασαν αρκετές ώρες στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρξαν και οι πιο..ανθρώπινες στιγμές.

Λίγο οι «χαριτωμενιές» του Πρωθυπουργού, λίγο το επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με τον Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς και αφηρημάδα του τελευταίου την ώρα που έπρεπε να ψηφίσει μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού.

Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η λαμπερή παρουσία της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία συνηθίζει τελευταία να «μονοπωλεί» τα βλέμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας άργησε πολύ να ανέβει στο βήμα της Βουλής. Κάθισε για ώρες στη θέση του Πρωθυπουργού, από την οποία αντάλλαξε «βέλη» με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όμως υπήρξαν και οι πιο χαλαρές στιγμές, που «αιχμαλωτίστηκε» να γελά με κάποιον ή κάποια απέναντί του.

 

 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού διαπληκτίστηκε με τον Νίκο Βούτση, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διαμαρτυρήθηκε επειδή είχαν πάρει πολλοί υπουργοί συνεχόμενα το λόγο.

«Καθίστε κάτω και να είστε ήσυχος» άκουσε να του λέει ο πρόεδρος της Βουλής και όταν ο κ.Γεωργιάδης πήρε το λόγο άσκησε κριτική στον κ.Βούτση για τη φράση του, για να απαντήσει ο κ.Βούτσης «εάν σας ενόχλησε να το αποσύρω».

 

 

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκάλεσε ακόμα ένα «επεισόδιο» όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας και δεν άκουσε το όνομά του επειδή κουβέντιαζε με τους διπλανούς του βουλευτές.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της έδρας, ο κ.Γεωργιάδης δεν άκουγε, οπότε σηκώθηκε από τη θέση του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και χαμογελαστός τον πλησίασε και του σήκωσε το χέρι, δίνοντας ένα δείγμα ευγενούς άμιλλας στον προεκλογικό αγώνα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία οι δυο τους είναι αντίπαλοι.

 

 

 

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, αυτή τη φορά κέντρισε το ενδιαφέρον όχι με το ντύσιμό της, αλλά με τα sms που αντάλλασσε με άγνωστο πρόσωπο στο κινητό της. Η βουλευτής της ΝΔ αναφερόταν σε κάποια μάτια, τα οποία ωστόσο δεν ήταν ωραία, αφού «είναι σαν κάτι ψαράκια μέσα σε ενυδρείο».