X

Νικολόπουλος: Να φύγουν τώρα από την κυβέρνηση Σταθάκης - Φλαμπουράρης

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος αναρωτιέται γιατί δεν δόθηκαν ούτε φέτος στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των βουλευτών.

Ant1news

Την αποπομπή από την κυβέρνηση των κ.κ. Σταθάκη και Φλαμπουράρη ζητά με ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό που κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος αναρωτιέται ακόμη, γιατί δεν δόθηκαν ούτε φέτος στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των βουλευτών και τι συζήτησε το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κ.κ.  Σταθάκη και Στουρνάρα.

Ερώτηση για το θέμα των προβληματικών πόθεν έσχες, κατέθεσαν στη Βουλή και έξι βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής την Άννα Καραμανλή.

Η υπόθεση με τα προβληματικά πόθεν έσχες των δύο υπουργών προκαλεί "πονοκέφαλο" στην κυβέρνηση, «απειλώντας» ευθέως το «ηθικό πλεονέκτημά» της, όπως υποστηρίζει κυρίως η αντιπολίτευση.

Πάντως, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους αναφορικά με τις διαδικασίες ελέγχου όσον αφορά τα εμφανιζόμενα ως προβληματικά «πόθεν έσχες» ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης είπε χαρακτηριστικά: «Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα αυτά όταν τελειώσουν και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται».