X

Νέος «πόλεμος» Ζωής-Βούτση για τα αποθεματικά

Η Ζωή  Κωνσταντοπούλου δεν αποδέχεται ότι τα αποθεματικά της Βουλής -που η ίδια αρνήθηκε να δώσει- δεν σπαταλήθηκαν για την αποπληρωμή του χρέους.

Ant1news


Γενεές δεκατέσσερις περνούν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή που επιμένει να παραποιεί στοιχεία της πραγματικότητας που όλοι οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται. Συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής δεν κρύβουν την οργή τους για το γεγονός ότι η Ζωή  Κωνσταντοπούλου δεν αποδέχεται ότι τα αποθεματικά της Βουλής -που η ίδια αρνήθηκε να δώσει- δεν σπαταλήθηκαν για την αποπληρωμή του χρέους.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Βούτσης  τόνισε δύο φορές, ότι απέναντι στον πόλεμο που δεχόταν η κυβέρνηση, τα αποθεματικά χρησιμοποιήθηκαν ως «καβάτζα», ενόψει της διαπραγμάτευσης και όχι για την αποπληρωμή χρέους, εκείνη αρνείται να το δεχθεί.

 

Με tweet της ανέφερε πως «σήμερα στο ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής, ο κ. Βούτσης είπε ότι τα αποθεματικά των ταμείων χρησίμευσαν για αποπληρωμή χρέους κ ως καβάτζα», παρά την κατηγορηματική διάψευση του ιδίου. Συνεργάτες του μάλιστα, θύμιζαν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε πεισματικά να συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβλήθηκε από πολλούς Οργανισμούς και ΟΤΑ.

 

Αρνούνται να σχολιάσουν τα αλλεπάλληλα τιτιβίσματά της που έχουν ως μόνο σκοπό τη δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων και επισημαίνουν ότι οι αιτιάσεις της κας Κωνσταντοπούλου για οποιοδήποτε θέμα, θα μπορούσαν να είχαν κατατεθεί και να έχουν απαντηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της, εάν είχε συγκαλέσει –έστω και μια φορά- το ΔΣ του Ιδρύματος της Βουλής, στο οποίο συμμετέχουν πρώην πρωθυπουργοί και πρώην Πρόεδροι της Βουλής.