X

Γεννηματά: Αυτή δεν είναι Αριστερά, είναι μια κυβέρνηση συμβιβασμένη

«Πουλήσατε δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση και ο κόσμος εισπράττει φόρους, εξώσεις και απελπισία».

Ant1news


«Αναλγησία» καταλόγισε στην κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματα, μιλώντας στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,  είπε πως η κυβέρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ  και των  ΑΝΕΛ «με συνοπτικές διαδικασίες θα ξεσπιτώσει τον κόσμο».

«Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήσασταν καλοί στο να πουλάτε και τώρα καλύτεροι στο να ξεπουλάτε. Πουλήσατε ψεύτικα λόγια και “πρώτη φορά αριστερά” και σήμερα ξεπουλάτε την ελπίδα. Πουλήσατε δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση και ο κόσμος εισπράττει φόρους, εξώσεις και απελπισία. Αυτό δεν είναι Αριστερά. Είναι μια κυβέρνηση συμβιβασμένη που τα δίνει όλα» είπε η κ. Γεννηματά.

Αναφερόμενη στις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου για την πρώτη κατοικία,  ανέφερε ότι «η εξαπάτηση των πολιτών σ’ ένα τόσο ευαίσθητο θέμα αποτελεί “μαύρη σελίδα” στην πολιτική ζωή».

Κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι προχωρεί σε νέους φόρους «υπονομεύοντας ανταγωνιστικούς τομείς της Οικονομίας» ενώ «δεν φορολογεί τους ολιγάρχες όπως προεκλογικά δεσμευόταν».

Η κ. Γεννηματά εκτίμησε ότι «τα χειρότερα έπονται και έρχονται» και κατέληξε λέγοντας πως «αυτή δεν είναι Αριστερά. Είσαστε συμβιβασμένοι, αναποτελεσματικοί, λέτε ναι σε όλα».