X

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της Ζωής με υπαλλήλους της Βουλής

Τι απαντά στην τέως Πρόεδρο της Βουλής ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Κοινοβουλίου για τη "βροχή" κατηγοριών της μέσω Twitter.

Ant1news

Εξοργισμένοι είναι οι υπάλληλοι της Βουλής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και της απαντούν με σκληρή γλώσσα σε όσα τους καταλογίζει μέσω Twitter, ότι δεν εργάζονταν και ότι υπέσκαψαν ηθελημένα τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της επιστρέφει τις μομφές, τονίζοντας ότι οι υπάλληλοι που σήμερα βρίζει είναι εκείνοι που εργαζόντουσαν νυχθημερόν για να τυπώσουν αντίτυπα της Επιτροπής για το Χρέος, που φωτοτύπησαν τα χιλιάδες έγγραφα που πήρε μαζί της φεύγοντας από τη Βουλή και τις κουβαλούσαν τις κούτες.

Σε ανακοίνωση μάλιστα, που θα δώσουν στη δημοσιότητα θα ευχαριστούν τον Νίκο Βούτση γιατί αναγνώρισε το σοβαρό πρόβλημα και έδωσε λύση σε ένα ζήτημα που η ίδια κουκούλωνε επί μήνες, καθώς το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η προσωπική της προβολή.

Η τέως Πρόεδρος της Βουλής με τρία Tweets της επικρίνει και τον Πρόεδρο της Βουλής ότι ακολουθεί την «πεπατημένη των εξυπηρετήσεων» και «αποζημιώνει τη φαυλότητα».