X

Μετακομίσεις στη Βουλή έφερε η εκλογή Κυριάκου

Χωροταξικές αλλαγές στα γραφεία. Γιατί μένει «εκτός Βουλής» ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ant1news

Αλλάζουν χέρια γραφεία στη Βουλή μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ. Ο νέος πρόεδρος θα καταλάβει το γραφείο που διατηρεί ο εκάστοτε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου, πάνω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με την ιδιότητα του πρώην Προέδρου της Βουλής, αν και εν ενεργεία βουλευτής, θα μετακομίσει σε γραφείο που θα του παραχωρήσει η Βουλή στο κτίριο επί της λεωφόρου Αμαλίας, με συνεργάτες του Νίκου Βούτση να σχολιάζουν πως η ΝΔ μπορεί, αν το επιθυμεί, να του διαθέσει κάποιο χώρο στα γραφεία της.

Το γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα παραχωρηθεί στην Ένωση Κεντρώων κι εκείνο που διέθετε έως τώρα ο Βασίλης Λεβέντης σε συνεργάτη του Νίκου Βούτση. Ένα γραφείο στον πρώτο όροφο θα δοθεί και στους δύο ανεξάρτητους βουλευτές Στάθη Παναγούλη και Νίκο Νικολόπουλο.

Από το πρωί πάντως, κι άλλες αλλαγές υπήρξαν στη Βουλή, αφού οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις πύλες εισόδου ξαναφόρεσαν τις στολές που τους είχε «βγάλει» η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η απόφαση ελήφθη, προκειμένου να γνωρίζουν οι επισκέπτες να γνωρίζουν σε ποιους παραδίδουν τα στοιχεία τους.