X

Η Ζωή στέλνει στη Δικαιοσύνη 20 υπαλλήλους της Βουλής

Η Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να κάνει… «καψώνια» σε εργαζόμενους στο Κοινοβούλιο.

Ant1news


Κλίμα bullying καταγγέλλουν ότι βιώνουν υπάλληλοι της Βουλής δείχνοντας προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή της από τον προεδρικό θώκο, εξακολουθεί να κάνει δύσκολη τη ζωή εργαζόμενων στο Κοινοβούλιο, αφού έφθασε στο σημείο να μαγνητοφωνήσει υπάλληλο που αρνήθηκε να παραλάβει εξώδικο επειδή δεν απευθυνόταν στην ίδια.

«Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία παρόλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό- επισημαίνοντας ταυτόχρονα- το παράνομο της πράξης αυτής», αναφέρει σε έγγραφη αναφορά της με ημερομηνία 19 Ιανουαρίου 2016. Και συνεχίζει: «Επειδή αρνήθηκα να παραλάβω το έγγραφο –διότι δεν απευθυνόταν σε μένα- χειρογράφως συμπλήρωσε το όνομα μου ως δεύτερο αποδέκτη και παρελήφθη με τον αριθμό 472/66Μ/19-01-2016 εσωτερικής αρχειοθέτησης της Υπηρεσίας Γραφείων βουλευτών το οποίο και σας το διαβιβάζω σχετικά… μου απευθυνόταν σε υψηλούς τόνους –ασκώντας στο πρόσωπο μου πρωτοφανή ψυχολογική πίεση».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στέλνει στη Δικαιοσύνη γύρω στους 20 υπαλλήλους για διάφορες υποθέσεις, κι αυτό επειδή κάνουν τη δουλειά τους, υλοποιώντας εντολές και αποφάσεις της διοίκησης.

Στη Βουλή λένε ότι θα της απαντούν, ενώ δεν αποκλείουν, εάν και εφόσον χρειαστεί, να ερευνήσουν και τους φακέλους που πήρε μαζί της φεύγοντας.