X

Πολάκης: Διαψεύδει τα περί αναμονής πολλών μηνών για ακτινοθεραπείες

Χαρακτήρισε φτωχή την κριτική που υφίσταται η κυβέρνηση και καταλόγισε κεκτημένη αντιπολιτευτική ταχύτητα στον ΙΣΑ για όσα έχει πει για το θέμα αυτό.

Ant1news

Διέψευσε ο Παύλος Πολάκης ότι ο χρόνος αναμονής στα δημόσια νοσοκομεία για ακτινοθεραπείες αγγίζει τους 6-10 μήνες, χαρακτηρίζοντας φτωχή την κριτική που υφίσταται η κυβέρνηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταλόγισε μάλιστα, κεκτημένη αντιπολιτευτική ταχύτητα στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για όσα έχει πει για το θέμα αυτό.

Προς επίρρωση των ισχυρισμών του κατέθεσε στοιχεία που αποδεικνύουν –όπως υποστήριξε- ότι η εικόνα που παρουσιάζεται απέχει από την πραγματικότητα.

Όπως είπε, στο ΑΧΕΠΑ η αναμονή σπάνια αγγίζει τις 10 ημέρες, στο Θεαγένειο είναι 20-30 ημέρες, στον Άγιο Σάββα αναλόγως με το μηχάνημα 30-90 ημέρες, στο Ανδρέας Συγγρός 7-15 ημέρες, ενώ στο Αγλαΐα Κυριακού που αφορά στα παιδιά δεν υπάρχει καθυστέρηση.

«Ούτε εμάς μας ικανοποιεί πλήρως η κατάσταση, θα επουλώσουμε τις πληγές», είπε ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού Κώστα Μπαργιώτα.