X

Αποστάσεις Παρασκευόπουλου από τον Πολάκη

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη εξέφρασε ο Ν.Παρασκευόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας. Επίθεση από τον Μ.Βορίδη.

Ant1news

Αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη και τις επιθέσεις του κατά δικαστών κράτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος μετά τον σάλο που ξέσπασε απο τα λεγόμενα του Αν. Υπουργού Υγείας, κληθείς να λάβει ξεκάθαρη θέση τόνισε ότι «εάν οι δηλώσεις Πολάκη αφορούν όλους τους Έλληνες δικαστές, διαφωνώ πλήρως μαζί του».

Στη συζήτηση επερώτησης βουλευτών της ΝΔ, ο Νίκος Παρασκευόπουλος επεσήμανε πως εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς στην συντριπτική τους πλειοψηφία. «Δεν υπάρχει κατηγορία χωρίς εξαιρέσεις και αυτές ελέγχονται θεσμικά», τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, προσθέτοντας ωστόσο, πως τα όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης δεν συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα. «Η περιύβριση έχει σημασία όταν αντανακλά σε πρόσωπα, οπότε μπορεί να είναι δυσφήμιση», είπε.

«Η απάντησή σας τον αφήνει οικτρά έκθετο», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης και αναρωτήθηκε τι θα κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ζητώντας να πει ονόματα. «Μήπως ξέρει κάτι ο κ. Πολάκης και πρέπει να μας πει ονόματα; Μήπως να τον καλέσετε; Αφού τα ξέρει, να μας πει ποιοι είναι στο παραδικαστικό και να ασκήσετε πειθαρχική αγωγή… Αν δεν σας πει όμως, θα τον φωνάξει ο Πρωθυπουργός να τον στείλει σπίτι του;», διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ που υπογράμμισε πως δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Πολάκη.