X

“Άναψαν τα αίματα” στη Βουλή μεταξύ Παππά και Παναγούλη

Αντάλλαξαν “θανατηφόρες” ατάκες με αφορμή τις «μακιαβελικές πρακτικές της κυβέρνησης» και την «ανάποδη ανάγνωση του Μαρξ» που ανέφερε ο Στάθης Παναγούλης.

Ant1news

Άγρια κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Στάθη Παναγούλη σημειώθηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή για προνομιακή προβολή βουλευτών από μερίδα Μέσων Ενημέρωσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαβάζει τον Μαρξ ανάποδα και ότι οι πράξεις της δεν ταιριάζουν με μια κυβέρνηση της Αριστεράς. Παράλληλα, την κατηγόρησε για ψέματα που είπε προεκλογικά, όπως για τον ΕΝΦΙΑ.

Περνώντας στην αντεπίθεση ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι ο βουλευτής κάνει κριτική στο πρόγραμμα που και ο ίδιος ψήφισε, αφού εξελέγη ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. Πρόσθεσε δε ότι παραμένει σήμερα στα βουλευτικά έδρανα απολαμβάνοντας τη βουλευτική αποζημίωση, ενώ έχει υπηρετήσει τέσσερα διαφορετικά κόμματα.

«Κάποιοι βλέπουν στη σκιά τους το μπόι τους ή έχουν το σύνδρομο που έχουν οι χήνες στο Καπιτώλιο», συνέχισε ο Νίκος Παππάς και απαντώντας στις καταγγελίες για μαϊμού πτυχία στη δημόσια τηλεόραση, είπε ότι για πρώτη φορά θα προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ.