X

Θεοδωράκης: κανένας δεν θέλει να έχει σχέσεις με ένα κράτος-παρωδία

«Χρειαζόμαστε σοβαρότητα, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, συμμαχίες», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ant1news


Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς της στο θέμα της Cosco σαμπόταρε την ελληνική οικονομία, στέλνοντας το χειρότερο μήνυμα στους επενδυτές, άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Χρειαζόμαστε σοβαρότητα, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, συμμαχίες», ανέφερε και κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει ένα πιο υπεύθυνο και αξιόπιστο πρόσωπο, αφήνοντας πίσω κουτοπονηριές και κουτσαβακισμούς.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έστρεψε τα βέλη του και προσωπικά κατά του Θοδωρή Δρίτσα. Εγκάλεσε τον υπουργό Ναυτιλίας για ανατολίτικες κουτοπονηριές και εκτίμησε ότι κατά βάθος χαίρεται με τις εξελίξεις. «Εγώ νομίζω ότι ο κ.Δρίτσας πίσω από το θλιμμένο του ύφος, χαίρεται. Θα μπορεί να λέει στους ψηφοφόρους του στον Πειραιά ότι «εγώ προσπάθησα μέχρι τέλους και αν δεν υπήρχαν εκείνοι οι κινεζοτσολιάδες της αντιπολίτευσης θα τους είχα εξαπατήσει τους Κινέζους». 

Αν το νομοσχέδιο περνούσε, ο κ. Δρίτσας θα διεκδικούσε μια θέση στο πάνθεον των «αριστερών» ηρώων», είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Βέβαια, ο κ. Δρίτσας δεν έκανε τίποτε άλλο πέρα από αυτό που δίδαξε ένα χρόνο πριν ο κ.Τσίπρας. «Αφού ο αρχηγός έκανε το όχι, ναι, και εγώ θα κάνω τη σύμβαση ασύμβατη».