X

Χυδαία επίθεση Χρυσαυγιτών σε μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος στην Βουλή απο την προκλητική στάση των βουλευτών της ΧΑ. Πυρά της Κουμουνδούρου στους "μιμητές του Γκαίμπελς".

Ant1news

Προκλητικοί, για άλλη μια φορά, εμφανίστηκαν στη Βουλή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με αφορμή τη συζήτηση για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, επιτέθηκαν στον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για “κ@@@τουρκους” και υποστήριξε ότι ο βουλευτής έσκισε πριν από καιρό την ελληνική σημαία.

Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ διέψευσε τους ισχυρισμούς των χρυσαυγιτών που συνέχιζαν να φωνάζουν προς την πλευρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον «κ@@@τουρκο» και «Τούρκο πράκτορα» και να λένε ότι θα φέρουν φωτογραφίες.

«Οι γονείς μου πολέμησαν τον φασισμό στα βουνά της Αλβανίας», είπε ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

 

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην Χρυσή Αυγή για τις ύβρεις στον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την επίθεση της Χ.Α. στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. «Αξιοποιώντας πλήρως την παρακαταθήκη του ιδεολογικού τους προγόνου, Γ. Γκαίμπελς, οι βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, εκστομίζοντας ύβρεις και ασύστολα ψεύδη», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «Αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό καθήκον οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί που τολμούν να εμφανίζονται κραδαίνοντας αγκυλωτούς σταυρούς, να βρεθούν το συντομότερο δυνατό απομονωμένοι κοινωνικά και πολιτικά».