X

Πολιτική σπέκουλα “βλέπει” ο Δρίτσας πίσω από τις επιθέσεις για το δυστύχημα στην Αίγινα

Ανέβασε τους τόνους στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ant1news

Πολιτική σπέκουλα “βλέπει” πίσω από τις επιθέσεις που δέχθηκε για το δυστύχημα στην Αίγινα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και ένα μικρό κορίτσι, ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο υπουργός Ναυτιλίας απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κατσαφάδου, κάλυψε το Λιμενικό, λέγοντας πως δεν υπήρξαν παραλείψεις. «Ούτε ο ανακριτής ούτε κανείς δεν μου έχει επισημάνει ότι υπάρχουν παραλείψεις, πολύ περισσότερο υπαίτιες παραλείψεις από το Λιμενικό. Αν αυτό γίνει εδώ είναι το υπουργείο», διαβεβαίωσε και πρόσθεσε πως το δυστύχημα έγινε στις 12:45 και στις 13:30 υπάρχει καταγεγραμμένη παρουσία του Λιμενικού.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την πλευρά του υποστήριξε ότι το σκάφος του Λιμενικού που ήταν στην Αίγινα είχε να ανεφοδιαστεί από τις 18 Ιουλίου και ότι ο λιμενικός όφειλε να συνοδεύσει τους φερόμενους ως επιβάτες του «Ντουέντε» και να μην τους αφήσει να φύγουν.

«Ήμουν στο Λεωνίδιο. Τσακίστηκα και πήγα, όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης που ρώτησε “τι έπαθε ο Δρίτσας και τσακίσθηκε και πήγε;”. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Δεν θα μπορούσα να κάνω μπάνια στο Λεωνίδιο όταν έχει γίνει αυτό το τραγικό γεγονός», σχολίασε ο υπουργός Ναυτιλίας, κάνοντας λόγο για πολιτική σπέκουλα από πλευράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και άθλια δημοσιεύματα.