X

Καυγάς Βαρβιτσιώτη – Τσακαλώτου στην Βουλή

«Μαλλιά – κουβάρια» έγιναν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Υπουργός Οικονομικών, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Ant1news

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα με αφορμή την τοποθέτηση της συζύγου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Παπαδόπουλου, Όλγας Χαρίτου στο ΔΣ του νέου Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Οι σχετικές αναφορές του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τη ΝΔ ενόχλησαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που τις χαρακτήρισε χυδαίες. «Εσείς που εμπαίζετε τον λαό μιλάτε για χυδαιότητες, να ανακαλέσει ο υπουργός», φώναζε ο βουλευτής της ΝΔ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να επιμένει.

«Παραφέρθηκα όταν σας χαρακτήρισα χυδαίο, χυδαίο ήταν αυτό που είπατε και πρέπει να ξέρετε ότι μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος οι γυναίκες έχουν τη δική τους υπόσταση και δεν είναι ούτε του ανδρός, ούτε του πατέρα», υποστήριξε.

«Με αποστόμωσε, άξιες συζύγους έχει μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε σε έντονο ύφος  ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τον  υπουργό Οικονομικών να επιμένει στα περί χυδαιότητας και να σημειώνει πως για αυτό η ΝΔ, όπως φαίνεται, είπε, στις δημοσκοπήσεις, δεν έχει μεγάλη απήχηση στις γυναίκες.