X

Θεοδωράκης: η διαπλοκή σας έκανε κυβέρνηση

“Πίστεψαν ότι θα έχουν μαζί σας μια νέα δεκαετία εξουσίας” είπε στον Πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ant1news

 
Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής υποστηρίζοντας ότι ανήλθε στην εξουσία με τη βοήθεια της διαπλοκής την οποία τώρα καταγγέλλει. 

"Πίστεψαν ότι θα έχουν μαζί σας μια νέα δεκαετία εξουσίας. Να σας θυμίσω τα πρωτοσέλιδα. Το σέρβις που σας έκαναν για να λέτε ότι έρχεται - προσέξτε την ιεροσυλία - ότι έρχεται χειμώνας χειρότερος από αυτόν του '41", είπε και έκανε λόγο για παρακράτος στα ΜΜΕ προσκείμενο στη κυβέρνηση. 

Κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη από το Ποτάμι για την συμπεριφορά των στελεχών του που έλεγαν ότι συγκεκριμένα συμφέροντα έφτιαξαν το Ποτάμι." Να μας πει ποια είναι αυτά τα συμφέροντα. Ξέρετε γιατί είναι σημαντικό για εσάς να βρωμίσετε το Ποτάμι; Ο λαϊκιστής και δημαγωγός δεν φοβάται το παλιό, αλλά το νέο. Πιστεύατε ότι έχετε πλεονέκτημα με το παλιό και φοβόσασταν μην τυχόν προκύψει ένα νέο που δεν είχε σχέση με την πολιτική και δεν εκπροσωπεί κανένα συμφέρον. Γι  αυτό και όλα τα τρολ σας, που τα έχουμε καταγράψει, επιτέθηκαν στο Ποτάμι», υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης.