X

Τα παραλειπόμενα της Βουλής (φωτο)

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» στιγμές από την Ολομέλεια. Το κομπολόϊ του Τσίπρα, το κινητό του Μητσοτάκη, οι χαλαρές κουβέντες, τα γέλια και η νύστα...

Ant1news

Η συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή ήταν μαραθώνια και εκτός από τις κόντρες μεταξύ των αρχηγών είχε και πολλά παραλειπόμενα τα οποία κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Ο Πρωθυπουργός όταν καθόταν στο έδρανο και παρακολουθούσε τις ομιλίες, έπαιζε με το κομπολόϊ του με ύφος σκεπτικό. Ο φακός τον "έπιασε" κάποιες φορές να συνομιλεί με τους υπουργούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε το κινητό του τηλέφωνο στον Χαράλαμπο Αθανασίου ενω ο Αδωνις Γεωργιάδης τον παρακολουθούσε.

Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πάνος Καμμένος και κάποιοι βουλευτές "έγειραν" για λίγο, ενώ ο Νίκος Φίλης και Άννα Βαγενά διάβαζαν εφημερίδες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους Μπαλάφα, Τριανταφυλλίδη και Βίτσα να έχουν "λυθεί" στα γέλια, τον Πάνο Καμμένο και μπαίνει στην Ολομέλεια με βαλίτσες και έγγραφα, τον Βασίλη Κικίλια με το Γιάννη Βρούστη σε μια χαλαρή κουβέντα πριν αρχίσει η συζήτηση και άλλους βουλευτές να συνομιλούν μεταξύ τους κατα τη διάρκεια και της συνεδρίασης.