X

Καμμένος: στη γραμμή Σόιμπλε η ΝΔ

Πως θα ήταν ο προϋπολογισμός με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε, στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος.

Ant1news


Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής όπου συζητείται ο Προϋπολογισμός του 2017.

Κάλεσε τον λαό να σκεφτεί  τι θα γινόταν αν δεν κυβερνούσε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ επικαλούμενος φράση από συνέντευξη του Άδωνη Γεωργιάδη ότι «η ΝΔ είχε θα ακολουθούσε απόλυτα τη γραμμή Σόιμπλε για σκληρές μεταρρυθμίσεις».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχαν υπογράψει «απίστευτες περικοπές» σε μισθούς και συντάξεις και συμπλήρωσε ότι οι συνταξιούχοι δεν μπορούσαν να διασφαλίσουν ούτε την κατώτερη εγγυημένη σύνταξη.

Σημείωσε ότι «κάποιοι αντιδρούν σήμερα με την απόφασή μας να δώσουμε την 13η σύνταξη» και πρόσθεσε πως αυτό που ενοχλεί την αντιπολίτευση είναι η πολιτική της κυβέρνησης για παροχές προς τους φτωχότερους.

Παράλληλα, κάλεσε όλα τα κόμματα να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό του υπουργείου Άμυνας, σημειώνοντας ότι πρέπει η Βουλή να στείλει ενωμένη ένα μήνυμα σύμπνοιας.

Τόνισε, τέλος, ότι οι απειλές από την πλευρά της Τουρκίας για τα ελληνικά νησιά δεν μπορεί να μείνουν χωρίς απάντηση.