X

“Μαλλιά κουβάρια” Γεωργιάδης - Πολάκης στην Βουλή

Βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν στη Βουλή οι δύο βουλευτές. Στη σφοδρή αντιπαράθεση παρενέβη κι ο Μάριος Σαλμάς.

Ant1news

 

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή Αδωνις Γεωργιάδης με Παύλο Πολάκη. Η αντιπαράθεσή τους ήταν σφοδρή και οι δυο τους αντάλλαξαν βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

«Πριν το δημοψήφισμα έβγαινε αυτός ο  Κρητίκαρος και έλεγε ότι τα όχι είναι για τους λεβέντες και τα ναι για τις κότες, να δούμε τι θα κάνει τώρα που ο Αλ. Τσίπρας θα κάνει τούμπα; Θα παραιτηθεί ή θα κρατήσει την καρέκλα τους σαν κότα λειράτη;», ξεκίνησε ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη να περνάει στην αντεπίθεση.

Ανέφερε ότι ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ άλλαζε το ένα κόμμα μετά το άλλο, έβριζε τον Κώστα Καραμανλή. «Εμείς δεν γλύψαμε εκεί που φτύναμε και δεν προσκυνήσαμε, εσύ έγινε μνημονιακότερος των μνημονιακών και «σκυλί του Σόιμπλε», είπε και αναρωτήθηκε εάν ο Αδωνις Γεωργιάδης  κοιμάται τα βράδια που  άφησε τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους. «Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, δεν με βαστάει κανένας, εσένα σε βαστούν δυο για τα ραβασάκια τα δικά σου και της γυναίκας σου για προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ… Άλλοι παπάδες ήρθανε και άλλα χαρτιά βαστούν;», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντήσει εάν είναι με την κυβέρνηση ή τον Σόιμπλε.

«Γαϊδούρι», «αρχιψεύταρο» και «απατεώνα» αποκάλεσε τον Πάυλο ΠΟλάκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και προειδοποίησε ότι αν δεν παρουσιάσει τα «ραβασάκια» στη Βουλή θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Στη σφοδρή αντιπαράθεση παρενέβη κι ο Μάριος Σαλμάς στον οποίο αναφέρθηκε ο Παύλος Πολάκης, αποκαλώντας τον Παύλο Πολάκη, «πουλακίδα». Όπως είπε «στα Σφακιά υπάρχουν άνδρες και μια πουλακίδα που λέγεται Πολάκης».

Ο Παύλος Πολάκης επέμεινε ότι έχει στα χέρια του τα απαραίτητα στοιχεία, καθώς δεν πετά κουβέντες στον αέρα και αναφέρθηκε σε μια υπάλληλο στο γραφείο του τότε υπουργού Υγείας που διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ. «Οι πομπές σας βγαίνουν στη φόρα», είπε προς τους Αδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά. «Θα σε κλείσω φυλακή», φώναζε ο Μάριος Σαλμάς.