X

Κακλαμάνης σε Τόσκα: προστατεύστε το Πεδίον του Άρεως

Έχει γίνει εστία παραβατικότητας με φαινόμενα πορνείας ανηλίκων. Ο αρμόδιος Υπουργός δεσμεύτηκε για την καλύτερη αστυνόμευση του άλσους.

Ant1news

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως ο Νικήτας Κακλαμάνης με τον αρμόδιο Υπουργό, Νίκο Τόσκα, να παραδέχεται ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα ασφάλειας και να δεσμεύεται για την ενίσχυση της αστυνόμευσης με καλύτερη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που έχει μισθώσει η Περιφέρεια Αττικής.

Αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής έδειξε φωτογραφίες, χαρακτηρίζοντας άθλια την κατάσταση που επικρατεί.

Υπογράμμισε ότι το Πεδίον του Άρεως έχει γίνει εστία παραβατικότητας με φαινόμενα πορνείας ανηλίκων να μαστίζουν τον χώρο του άλσους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Νικήτας Κακλαμάνης κάλεσε την Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Δήμο να προστατεύσουν τον χώρο κατά τα πρότυπα του Εθνικού Κήπου.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι  η Περιφέρεια Αττικής έχει κάνει πάρα πολλές προσπάθειες περιφρούρησης χώρου, απονέμοντας εύσημα και στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, το οποίο -όπως είπε- έχει κάνει πολλές εξορμήσεις στο Πεδίον του Άρεως. Όπως είπε, μέσα στο 2016 προσήχθησαν 1.457 άτομα, 243 ελέγχθηκαν για ναρκωτικά εκ των οποίων τα 40 προσήχθησαν.