X

Αχτσιόγλου: η κυβέρνηση παλεύει για να μειώσει ανεργία

Επίθεση στην κυβέρνηση για την εργασιακή ζούγκλα που βιώνουν οι γυναίκες εξαπέλυσε στην ομιλία του ο Δ. Κουτσούμπας, στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ant1news

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση παλεύει για την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας έδωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας στην ειδική συνεδρίαση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στην ολομέλεια της Βουλής η υπουργός Εργασίας ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι η ανεργία μειώθηκε κατά 3 μονάδες, η κυβέρνηση δεν πανηγυρίζει. «Έχουμε μείωση της ανεργίας κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες αλλά δεν πανηγυρίζουμε, η κυβέρνηση παλεύει για να μειώσει ανεργία, να βρουν οι νέοι και οι νέες εργασία και να υπάρξει επαναφορά εργασιακής κανονικότητας», είπε.

Επίθεση στην κυβέρνηση για την εργασιακή ζούγκλα που βιώνουν οι γυναίκες εξαπέλυσε στην ομιλία του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης τόνισε ότι θα καταλήξει στη νομοθέτηση ενός ακόμα βάρβαρου και αντιλαϊκού πακέτου μέτρων. «Στην τέχνη της εξαπάτησης παίρνετε άριστα», είπε.