X

Καυγάς Σπίρτζη - Χατζηδάκη για τα Μέσα Μεταφοράς

Οι καταγγελίες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για «συμφέροντα» αλλά και τους βανδαλισμούς στα ΜΜΜ. Η απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη  που εξόργισε τον Π. Πολάκη.

Ant1news

Καυγάς Σπίρτζη – Χατζηδάκη ξέσπασε στη Βουλή μετά τις καταγγελίες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ότι κυκλοφορούν στους δρόμους λεωφορεία που επισήμως δεν έχουν παραληφθεί, αλλά και ότι πίσω από τους βανδαλισμούς στα ΜΜΜ κρύβονται «συμφέροντα».

«Δεν είστε παρατηρητής, αλλά δύο χρόνια στην κυβέρνηση», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κινείται στα όρια του πολιτικού σουρεαλισμού, προκαλώντας την αντίδραση του παριστάμενου Παύλου Πολάκη.

«Μπορεί και μόνος του, δεν χρειάζεται πατερίτσες …», είπε ο Κωστής Χατζηδάκης  και  σχολιάζοντας τις καταγγελίες Σπίρτζη για τα λεωφορεία υπογράμμισε ότι ο υπουργός που σήμερα μιλά για σκάνδαλο είναι στην καρέκλα του 2 χρόνια. «Καταγγέλλετε τον εαυτό σας, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε; Ως που θα φτάσετε με τον πολιτικό σουρεαλισμό σας, που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο;», αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Όχι ντρίπλες σε μας, είμαστε και καλοί αμυντικοί», απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Γελάω από τα νεύρα μου, τι είναι αυτά που μας λέτε;», αναρωτήθηκε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμενος.

Σε ότι αφορά στους βανδαλισμούς σε μέσα μαζικής μεταφοράς ο υπουργός κατήγγειλε ότι πίσω από αυτούς δεν βρίσκονται οι αποκαλούμενοι και «μπαχαλάκηδες» αλλά «ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων». «Άρχισαν όταν ανακοινώθηκε η απόφαση για φύλαξη των σταθμών του ΜΕΥΡΟ από την ΕΛΑΣ και όχι από ιδιωτικές εταιρίες και «αυξήθηκαν όταν αποκαλύφθηκε το κύκλωμα πλαστών εισιτηρίων και προχωρήσαμε στην εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου», είπε.