X

Νέο show από τους χρυσαυγίτες στην Βουλή

Ο Ηλίας Κασσιδιάρης κινήθηκε απειλητικά εναντίον της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Ant1news


Την απέχθειά τους για τον κοινοβουλευτισμό έδειξαν για άλλη μια φορά οι χρυσαυγίτες. Με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη οι χρυσαυγίτες έδωσαν άλλο ένα show στη Βουλή δείχνοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το νεοναζιστικό μόρφωμα τη δημοκρατία.

Ο χρυσαυγίτης έφθασε στο σημείο να κινηθεί απειλητικά προς την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ενώ της επιτέθηκε και φραστικά, προκαλώντας ένταση στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Στον καυγά παρενέβη ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης που μίλησε για παραλήρημα Κασιδιάρη και ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα από όσα έλεγε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στα πρακτικά.

Η κ. Παπανάτσιου κατηγόρησε τη Χρυσή Αυγή ότι χρησιμοποιεί μαχαίρια και λοστούς επειδή δεν έχει επιχειρήματα, ενώ σε ότι αφορά το θέμα των βουλευτικών προνομίων υποστήριξε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκαν στη Βουλή για να πλουτίσουν. «Δεν κάνουμε μεγάλη ζωή, αλλά τη δουλειά μας και παραχωρούμε το 40% της αποζημίωσης στο κόμμα», είπε, ενώ με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα έκανε λόγο για κιτρινισμό που αποδυναμώνει τη Βουλή.

«Η πρόσφατη ρύθμιση για την εισφορά αλληλεγγύης εναρμονίζει τις υποχρεώσεις των αιρετών με αυτές των υπόλοιπων φορολογούμενων», είπε και πρόσθεσε ότι για την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης είπε ότι ισχύει ό,τι και για τους υπόλοιπους φορολογούμενους, εκτός από ένα 25% που θεωρείται τεκμαρτό και δεν φορολογείται.