X

Παππάς: ελπίζω να μην επικρατήσουν οι ακραίες φωνές στην διαπραγμάτευση

Αντεπίθεση του Υπ. Ενημέρωσης σε Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΝΔ, την οποία κάλεσε να δώσει τέλος στο "αντιπολιτευτικό της βέρτιγκο"

Ant1news

Τη διαβεβαίωση ότι η αξιολόγηση θα κλείσει με μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, έδωσε στη Βουλή ο Νίκος Παππάς, αποφεύγοντας ωστόσο, να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απαντώντας στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε από τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, υποστήριξε ότι διανύθηκε μια απόσταση μέχρι να πετύχει η κυβέρνηση μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα και εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα επικρατήσουν οι ακραίες φωνές που καθυστερούν τη διαπραγμάτευση λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων που προφασίζονται πράγματα ανήκουστα.

Στην επισήμανση του Γιάννη Μανιάτη από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη πως είχαν δίκιο οι «Ράδιο Αρβύλα» όταν παρουσίαζαν τον Αλέξης Τσίπρα ως τον Ιανό με τα δύο πρόσωπα, καθώς εμφανίζεται «δουλικός» απέναντι στους δανειστές, ο Νίκος Παππάς τον κατηγόρησε για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας.

Επιτέθηκε και στη ΝΔ μετά τις αναφορές της Άννας Ασημακοπούλου ότι η κυβέρνηση στερείται ειλικρίνειας και αξιοπιστίας. «Το αντιπολιτευτικό βέρτιγκο να λάβει τέλος», είπε και πρόσθεσε ότι το όχι σε όλα της ΝΔ, σημαίνει ότι δεν ψηφίζει τα αντίμετρα.