X

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχωρεί ο Μπαργιώτας

Έδωσαν τα χέρια Γεννηματά και Μπαργιώτας. Τι δήλωσε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού για την προσχώρηση του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ant1news

Αυξάνεται και πληθύνεται η Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετά την ένταξη του ανεξάρτητου βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα, που είχε αποχωρήσει πριν λίγο καιρό από το Ποτάμι.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματα στο γραφείο της στη Βουλή με τον ίδιο σε δηλώσεις του να τονίζει ότι εντάσσεται στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμει στην προσπάθεια για ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης.

«Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι, ούτε προδιαγεγραμμένη, για να είναι επιτυχής, προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους», υποστηρίζει.

Με την προσχώρηση Μπαργιώτα η Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα αριθμεί πλέον 19 βουλευτές και θα είναι τρίτη δύναμη στη Βουλή.

«Από αξιολόγηση σε αξιολόγηση, η κυβέρνηση αποδεικνύει πως δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας. Δυστυχώς, η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει χωρίς να διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα, ενώ η ΝΔ δεν φαίνεται ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και αρκείται σε μια αέναη, ανούσια εκλογολογία», αναφέρει σε δήλωσή του.

«Οι 19 βουλευτές που αριθμεί πλέον η ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράτξης είναι η απάντηση στις "Κασσάνδρες" που μας είχαν για "τελειωμένους"», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, καλωσορίζοντας τον κ. Μπαργιώτα στις τάξεις του κόμματος του. 

Σύμφωνα με τον "Real FM",  εντός των επομένων ημερών και πιθανότατα εντός της εβδομάδας, ακόμη ένας ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων, θα συγκροτήσει πολιτική κίνηση και στη συνέχεια θα προσχωρήσει και αυτός στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.