X

“Θερμό επεισόδιο” Κρέτσου – Καραθανασόπουλου στην Βουλή

Η τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κορίνας Κρέτσου.

Ant1news

«Θερμό επεισόδιο» Κρέτσου – Καραθανασόπουλου στη Βουλή με αφορμή τις αναφορές του βουλευτή του ΚΚΕ στην πολιτική της Ε.Ε. στο προσφυγικό.

«Αποτελεί μόνο υποκρισία η ανησυχία της για την κρίση του μεταναστευτικού. Αντίθετα θέλει εργατικά χέρια πολύ φτηνά και γι αυτό αξιοποιεί και τους οικονομικούς μετανάστες και τους πρόσφυγες», είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής το εξέλαβε ως μομφή στο πρόσωπό της.

«Το να με λέτε υποκρίτρια επειδή δεν πιστεύω στον κομμουνισμό δεν είναι δίκαιο, δεν ζήσατε σε μια χώρα που είχε μόνον 2 ώρες τηλεόραση την ημέρα… Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για χώρες όπως τη δική μου, την αγαπώ την Ελλάδα, αλλά δε δέχομαι να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να με προσβάλλουν», είπε η Κορίνα Κρέτσου, προκαλώντας αναστάτωση στην αίθουσα της Γερουσίας.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος ζήτησε το λόγο για διευκρινίσει τι είπε και τι ακριβώς εννοούσε. «Δεν ξέρω πως μεταφράστηκε, αλλά δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην κ. Κρέτσου, σχολίασα την πολιτική της Ε.Ε. για τους μετανάστες, εκεί τοποθέτησα την υποκρισία και όχι σε προσωπικό επίπεδο», επεσήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ και σύμφωνα με συνεργάτες της Επιτρόπου, οι δυο τους μίλησαν μετά το τέλος της συνεδρίασης και έλυσαν την παρεξήγηση.