X

Επίθεση Σπίρτζη σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα μποτιλιαρίσματα στις Εθνικές Οδούς

Ειρωνικά σχόλια για την αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ απο τον Υπ. Υποδομών, που τόνισε ότι μποτιλιάρισμα υπάρχει και στο ...Παρίσι.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις ουρές ταλαιπωρίας των εκδρομέων του Πάσχα, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μίλησε για χυδαιότητα της αντιπολίτευσης μόνον και μόνον για να καταγγείλει τον πρωθυπουργό και τον ίδιο για φιάσκο εγκαινίων.

«Στα επικοινωνιακά επιτελεία των Μέσων που στηρίζουν τη Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, λένε ‘μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία στημένη ιστορία’», είπε και έδωσε στη δημοσιότητα δύο στικάκια για να τα δει η αντιπολίτευση αλλά και ο Γιάννης Μανιάτης που εξέδωσε τέσσερα δελτία τύπου, ώστε να θυμηθούν τι έλεγαν για τα συγκεκριμένα έργα.

«Κάνω μια καταγγελία, μην πιστεύετε τα μάτια σας μην σκέφτεστε αλήθεια, μην μετράτε τον χρόνο που ταξιδέψατε, μην υπολογίζετε ότι δεν είχαμε ούτε έναν νεκρό», είπε και πρόσθεσε: «Πείτε για μποτιλιάρισμα στην περιοχή σας που δεν ξανασυνέβη ποτέ, τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι με την ολοκλήρωση των έργων και η κ. Αχτσιόγλου που είναι εδώ δίπλα μου, να μας πει για τους εργαζόμενους… Γιατί να ονοματίσουν τις σήραγγες με ονόματα Τεμπονέρα και Παπανδρέου …Μετά από την  στήριξη σας στον Σαμαρά και τώρα στον Μητσοτάκη, να αλλάξετε το όνομα της σήραγγας Παπανδρέου που αποτελεί όνειδος…».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που ανέπτυσσε επίκαιρη ερώτηση του για την ανάγκη σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιονία Οδό, ανέφερε ότι θα υπάρξει ψήφισμα βουλευτών, ώστε να ξεκινήσει διαβούλευση με την κοινοπραξία της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για τη μείωση του κόστους διέλευσης.