X

Βενιζέλος: απόψε ψηφίζονται όχι ένα, αλλά δύο μνημόνια

Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για "κολοσσιαία απάτη” σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ant1news

Δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση για “κολοσσιαία απάτη” σε βάρος του ελληνικού λαού, άσκησε στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι η Βουλή απόψε ψηφίζει δύο μνημόνια, το “3+” μέχρι το 2018 και το 4ο έως το 2021.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με εμφανώς ειρωνική διάθεση, ευχαρίστησε τους κ.κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη γιατί έγραψαν καλύτερα κι από τον ίδιο στο συζητούμενο νομοσχέδιο την παρέμβαση για το χρέος, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι Βενιζελικότεροι του Βενιζέλου».

Σχολιάζοντας τα αντίμετρα, είπε ότι στραγγαλίζουν την οικονομία και αναδιανέμουν τη μιζέρια, ενώ σε ό,τι αφορά τις περικοπές στις συντάξεις ανέφερε ότι η νομοθετημένη επιβάρυνση αγγίζει τα 6,5 δις ευρώ. «Δεν υπάρχει “success story” για την ελληνική οικονομία, αλλά θα σερνόμαστε μέχρι την ημερομηνία των εκλογών με προσχήματα σοβαρότητας και μετά θα πάμε σε πόλωση και ρήξη», είπε ο κ. Βενιζέλος.