X

Λεβέντης: η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τα αντίμετρα

«Θα παραιτούμουν εάν ήμουν πρωθυπουργός και μου ζητούσαν τη λήψη μέτρων προκαταβολικά», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ant1news


Όταν ζητούνται προκαταβολικά μέτρα, σημαίνει ότι η χώρα έχει χάσει τελείως την αξιοπιστία της εκτίμησε από το βήμα της Βουλής  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Θα παραιτούμουν εάν ήμουν πρωθυπουργός και μου ζητούσαν τη λήψη μέτρων προκαταβολικά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης .

Ταυτοχρόνως,  κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αναλαμβάνει το βάρος των μέτρων και κρύβεται πίσω από τα αντίμετρα. Όπως σημείωσε οι βουλευτές της συμπολίτευσης επιχειρούν στη Βουλή να προβάλλουν εικονική πραγματικότητα εστιάζοντας στις ομιλίες τους κυρίως στα αντίμετρα.

Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση «μεγάλωσε» το θέμα του χρέους για να πειστούν οι βουλευτές να ψηφίσουν σκληρά μέτρα. Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι πρόβλημα χρέους, αλλά κυρίως μη επιτέλεσης των μεταρρυθμίσεων, τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφερόμενος, τέλος, στις δεσμεύσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για μειώσεις φόρων, ο κ. Λεβέντης σχολίασε πως η Ν.Δ. λέει ότι θα μειώσει τον  ΕΝΦΙΑ  και κλίμακες φόρων, αλλά δεν λέει πώς θα ενεργήσει.