X

Αναφορά στην εισαγγελέα Αρείου Πάγου κατέθεσε ο Καμμένος για το Noor 1

Νέο αίτημα για κλήση του Πάνου Καμμένου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής υπέβαλλε ο Σπύρος Λυκούδης. "Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία Καμμένου" λέει ο Βούτσης.

Ant1news

Πολυσέλιδη και εκτενή αναφορά κατέθεσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, οι δικηγόροι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου σχετικά με το σύνολο της υπόθεσης Noor1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά του, ο κ. Καμμένος περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία που φωτίζουν άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Εξάλλου, νέο αίτημα για κλήση του Πάνου Καμμένου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις του για την υπόθεση του «Noor 1», υπέβαλλε ο Σπύρος Λυκούδης. Ο βουλευτής του Ποταμιού και Αντιπρόεδρος της Βουλής καλεί τον κ. Καμμένο να δώσει εξηγήσεις για τις επαφές του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Την περασμένη εβδομάδα η πρόεδρος της επιτροπής Τασία Χριστοδολοπούλου είχε απορρίψει ανάλογο αίτημα του κ. Λυκούδη, παρά το γεγονός ότι είχε γίνει αποδεκτό από την αντιπολίτευση, με το επιχείρημα ότι ήταν αόριστο και ανεπαρκές.

Την άποψη ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του Πάνου Καμμένου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αφού το θέμα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής στο αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, εξέφρασε σε συνέντευξη του στον «Αθήνα 9,84» ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.