X

Από Σεπτέμβρη θα πιάσει ...Βουλή το “Noor 1”

Γιατί δίνεται παράταση άνω του ενός μηνός στην σημερινή συζήτηση η οποία αναβλήθηκε λόγω του σεισμού. Τι ζήτησε ο Πάνος Καμμένος.

Ant1news

Για μετά τις 28 Αυγούστου μετατίθεται η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1».

Ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους τους ενημέρωσε πως αν και υπήρξε η διάθεση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να ξεκινήσει σήμερα μετά το μεσημέρι η συζήτηση στην Ολομέλεια κι αφού θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στην Κω, η ΝΔ δεν ανταποκρίθηκε. Άλλωστε, ήταν εκείνη που με αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε την αναβολή της λόγω του φονικού σεισμού στην Κω.

Το ταξίδι ωστόσο, του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες και ο μεγάλος όγκος των νομοσχεδίων που θα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τις αρχές Αυγούστου που θα διακόψει η Βουλή τις εργασίες, μετέθεσαν τη συζήτηση για μετά τις 28 Αυγούστου που επανέρχεται μετά ολιγοήμερη διακοπή. «Μεταφέρω τα όσα είπε ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν θέλει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θέλει να αποφύγει την συζήτηση στην Βουλή», είπε ο Νίκος Βούτσης.

Ο Νίκος Βούτσης μεταφέροντας την εικόνα που του δίνουν υπουργοί που έχουν μεταβεί στην Κω, είπε πως η κατάσταση βαίνει ομαλά.