X

Γεννηματά: επικοινωνιακό τρικ το νομοσχέδιο για την Υγεία

Ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για φαντασιώσεις και προπαγάνδα.

Ant1news

«Αδειανό πουκάμισο» και «επικοινωνιακό τρυκ» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας η Φ. Γεννηματά και επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για φαντασιώσεις και προπαγάνδα.

Αναφερόμενη εμμέσως στο ζήτημα της σημαίας που θα κληρώνεται ποιος μαθητής θα την σηκώνει στις παρελάσεις, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επεσήμανε πως χρέος όλων είναι λύσεις στα προβλήματα των νέων εδώ και τώρα με γνώμονα την αξιοκρατία και την αριστεία.

Σε ότι αφορά στο νομοσχέδιο, η κ. Γεννηματα υποστήριξέ ότι  δεν πρόκειται να γίνει πράξη, καθώς όπως αποκαλύπτει η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δεν είναι διασφαλισμένοι οι πόροι.

 «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα συναινέσει και δεν θα συμπράξει σε νομοσχέδια που δεν αφορούν τους πολίτες αλλά την επικοινωνιακή εμφάνιση του κ Τσίπρα στη ΔΕΘ για αυτό και έρχονται τα νομοσχέδια  μέσα στο καλοκαίρι, θα το καταψηφίσουμε από σεβασμό στους πολίτες που ταλαιπωρούνται καθημερινά», είπε η πρόεδρος της ΔΗΣΥ και έκανε λόγο για ένα πουκάμισο αδειανό. 

«Παίζετε  πελατειακά παιχνίδια σε βάρος των  πολιτών, κλείνετε τα μάτια στα μεγάλα προβλήματα», ανέφερε ακόμη, τονίζοντας ότι τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται, οι ασθενείς ταλαιπωρούνται, η χρηματοδότηση μειώνεται και γίνονται καθεστώς οι κομματικές παρεμβάσεις.

 Στόχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι  να σταματήσει ο κατήφορος, η διάλυση και υποβάθμιση του ΕΣΥ, καθώς  η προβληματικού του λειτουργία έχει αρνητικές επιπτώσεις ιδιαίτερα στα φτωχά στρώματα.