X

Άγρια κόντρα Καμμένου – Μπακογιάννη στην Βουλή

Άναψαν τα αίματα μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Πάνου Καμμένου στο τέλος της συζήτησης στην Βουλή.

Ant1news

Σφοδρά πυρά και βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο Πάνος Καμμένος και η Ντόρα Μπακογιάννη στο παρά πέντε ολοκλήρωσης της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1».

Η αναφορά του Πάνου Καμμένου ότι δεν έχει προσωπικά με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αν έχει ευθύνες πρέπει να πληρώσει και η δήλωσή του πως προτιμά τον τίτλο του τζάμπα μάγκα απ΄ αυτόν του επί πληρωμή βλάκα και απατεώνα της πολιτικής, προκάλεσε αντιδράσεις.

«Τζάμπα μάγκας είναι αυτός που ενώ σηκώνεται και προκαλεί να γίνει προανακριτική επιτροπή, στην εξεταστική κρύβεται πίσω από τις φούστες του κ. Τσίπρα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη  και αφού αναφέρθηκε στην κουμπαριά με τον κ. Μαρινάκη, διερωτήθηκε πώς ο κ. Καμμένος χωρίς να έχει κουμπαριά με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία τον επισκεπτόταν στο γραφείο του και μάλιστα, όταν βρισκόταν σε οικονομική αδυναμία έστελνε και τη σύζυγό του. 

Διέψευσε το γεγονός αυτό ο κ. Καμμένος και όπως είπε, συνάντησε τον επιχειρηματία μια φορά σε χριστουγεννιάτικη δεξίωση του Νικόλα Πατέρα. Επιτέθηκε μάλιστα, στην κ. Ντ. Μπακογιάννη  λέγοντας ότι το 1 εκατ. ευρώ που είχε βρεθεί στο πόθεν έσχες του συζύγου της κ. Μπακογιάννη έφυγε από ναυτιλιακή εταιρεία που συνεργάζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Για χυδαιότητα του κ. Καμμένου έκανε λόγο η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε πως επειδή η ίδια φοράει παντελόνια, ζήτησε από τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας της και πήγε στη Δικαιοσύνη, όπου αθωώθηκε πανηγυρικά, αφού η υπόθεση του 1 εκατ. αποδείχθηκε στημένη.