X

Κόντρα Σταθάκη – Σκρέκα για το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ

Βαριές κατηγορίες και ανταλλαγή πυρών μεταξύ του Υπουργού και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ant1news

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ακούσαμε τι θα κερδίσει η Αμερική από τα F-16, αλλά δεν ακούσαμε τι θα κερδίσει η Ελλάδα», σχολίασε ο Κ. Σκρέκας από τη ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα τον Πρωθυπουργό του «δώστα όλα τζάμπα». Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, η Ελλάδα δεν κέρδισε τίποτα πέρα από γενικές αοριστολογίες, ενώ –όπως είπε- οι ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ  διαψεύδουν το success story Τσίπρα.

Να ξεκαθαρίσει η ΝΔ τη θέση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ζήτησε ο Γ. Σταθάκης. «Είστε η μόνη δύναμη που αμφισβητεί τη σταθεροποίηση και την ανάκαμψη», είπε κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για εμμονή στη μη αναγνώριση της πραγματικότητας.

«Η διατήρηση της επιχειρησιακής δυνατότητας των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτονόητη και η ΝΔ τη στηρίζει», διευκρίνισε ο Κ. Σκρέκας .

«Καμία κατεύθυνση πίεσης προς το ΔΝΤ και καμία δέσμευση δεν ανέλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ και την ίδια ώρα η χώρα δεσμεύθηκε για τα F-16», σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής της ΔΗΣΥ Θ. Θεοχαρόπουλος και χαρακτήρισε εικονική την πραγματικότητα που παρουσιάζει η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.