X

“Απασφάλισε” ο Δημήτρης Καμμένος για τους “53” και την εκλογή Μουφτή

Τι είπε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το «όριο» στον κυβερνητικό συνασπισμό και τις αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στην Θράκη.

Ant1news

Λάβρος κατά της ομάδας των «53» που χαρακτήρισαν οδυνηρή τη συμμαχία με τους ΑΝΕΛ εμφανίστηκε στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Δημήτρης Καμμένος, βάλλοντας παράλληλα και κατά του Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος προανήγγειλε αλλαγή της διαδικασίας, ώστε να εκλέγεται ο Μουφτής. 

«Δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, στηρίζουμε την πατρίδα, την κυβέρνηση, αλλά όλα έχουν ένα όριο», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, συμπληρώνοντας «δυσαρεστήθηκα από τους «53». Για ποιους είναι οδυνηρό το πολιτικό βάρος; Για τους «53 ή για τους 9 των ΑΝΕΛ;», διερωτήθηκε για να προσθέσει «για εμάς είναι».

Σε υψηλούς τόνους ήταν η κριτική που άσκησε για το ζήτημα εκλογής Μουφτή, τονίζοντας ότι εμμένει στη διαφωνία του για το θέμα της Θράκης. Έκανε λόγο για κατήχηση του Τούρκου Προέδρου κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην περιοχή και κάλεσε την κυβέρνηση να σεβαστεί την «σοβαρή του ψήφο», όπως είπε, ενώ στρεφόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα ρώτησε «τι θέλετε να κάνω; Να ψηφίσω Μουφτή από τη βάση;».

 

«Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός να σεβαστείτε την σοβαρή μου ψήφο τρία χρόνια και τι τράβηξα όταν έφυγα από υπουργός με τις απειλές που δέχθηκα εγώ και η οικογένεια μου. Εδώ δεν παίζουμε, δεν κάνουμε κουτσομπολιό» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, αμέσως μετά την ομιλία του, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο κ. Καμμένος, ίσως στρέφοντας πυρά και προς το εσωτερικό του κόμματος του, έγραψε "Αν δεν τα πω εγω, δε θα τα πει κανεις ! Ας τελεινουμε με την τσαμπα δυσαρεσκεια των 53 με τους ΑΝΕΛ. και...δεν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥΦΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ !!"