X

Βενιζέλος για Novartis: μας γυρίζουν στην “εποχή του Μαμανέα και των Pampers”

Για "επικίνδυνη δημοκρατικά γελοιότητα" έκανε λόγο ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έλαβε γνώση της δικογραφίας.

Ant1news

«Βενιζέλος για Novartis: μας γυρίζουν στην “εποχή του Μαμανέα και των Pampers”και τη Βουλή» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο με την υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που έλαβε γνώση της δικογραφίας, επεσήμανε σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους πως όλες οι κατηγορίες στηρίζονται στις καταθέσεις τριών προστατευόμενων μαρτύρων, χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση.

Μίλησε για προσβολή της λογικής και της αλήθειας που μας γυρίζει πίσω στο 1989, στην «εποχή του Μαμανέα και των Pampers» και ζήτησε να αρθεί το καθεστώς προστασίας των τριών αυτών μαρτύρων, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν επώνυμα στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία.

«Η αξιολογική μου κρίση είναι εύκολη γιατί η αναφορά στο δικό μου όνομα είναι περιθωριακή και αστεία, τελείως παρεμπίπτουσα. Υπάρχουν αναφορές δυσώδεις εναντίον πρωθυπουργών, υπουργών, δημοσίων λειτουργών, καθηγητών, δημοσιογράφων», τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως η εκτίμηση του είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό υλικό για τίποτα.