X

Λοβέρδος για Novartis: o Τσίπρας έστησε αυτή τη σκευωρία

«Ο πρωθυπουργός με βδελυρό τρόπο χτίζει πλεκτάνη σε βάρος του συνόλου του πολικού κόσμου», τόνισε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ant1news

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης», υπογράμμισε o Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή. Ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και σημείωσε ότι καταθέτει μήνυση κατά των τριών «κουκουλοφόρων» και κατά παντός ηθικού αυτουργού.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη», ανέφερε ο πρώην υπουργός Υγείας και υπογράμμισε πως δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis.

Έκανε επίσης λόγο για «αήθη προσπάθεια» να τεθεί εκτός πολιτικής και τόνισε: «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια κι απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό».

«Δεν φοβάμαι τη συμμορία», συνέχισε και κατήγγειλε πως παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και οι νόμοι, προειδοποιώντας ότι «θα δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας».

Σημείωσε εξάλλου ότι επί υπουργίας του δημιουργήθηκε ο ΕΟΠΥΥ που έλεγχε το προϊόν της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και καθιερώθηκε το σύστημα των κλειστών προϋπολογισμών: «Η πιο λυσσαλέα επίθεση εναντίον μου έγινε για τον ΕΟΠΥΥ. Από την πρώτη στιγμή που κάναμε αγώνα για τον ΕΟΠΥΥ, για τα γενόσημα σας είχα απέναντι».

«Δεν φοβάμαι τη συμμορία. Θα συντρίψω όσους τόλμησαν να αμφισβητήσουν την πολιτική μου τιμή και την προσωπική μου υπόληψη» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.