X

Τσακαλώτος: οι Αριστεροί και οι ΠΑΟΚτσήδες είναι μεγαλόκαρδοι

Επικές ατάκες του Υπουργού Οικονομικών στη Βουλή. Ποιόν αποκάλεσε “Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ”, ενθυμούμενος τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα.

Ant1news

Ο ΠΑΟΚ και ο παλαίμαχος διεθνής βολεϊμπολίστας, Θανάσης Μουστακίδης “μπλέχτηκαν” στην απάντηση που έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την επιλογή του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στη θέση του επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

«Η Αριστερά και οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν ένα κοινό, είναι μεγαλόκαρδοι ποτέ δεν έχουν μικροπρέπεια και ως ΠΑΟΚτσής μπορώ να δεχθώ ότι ο καλύτερος πασαδόρος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ δεν ήταν κάποιος ΠΑΟΚτσής, αλλά ο Μουστακίδης που έδινε φοβερές πάσες και κάρφωναν οι άλλοι», είπε ο Υπουργός Οικονομικών για να σχολιάσει την ερώτηση του Γιάννη Κουτσούκου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Τέτοια ερώτηση που κάνει ο κ. Κουτσούκος είναι σε τέτοιο επίπεδο που μπορούμε να τον λέμε από δω και πέρα… Μουστακίδη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εξηγήσω την τεράστια διαφορά διαδικασίας στο τι γινόταν παλιότερα και τι γίνεται τώρα», συνέχισε ο κ. Τσακαλώτος.

Ο Υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο που έδιωξε, όπως είπε, την Ελένη Μπαλφούσια από την ίδια θέση επειδή σε έκθεσή της ανέφερε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. «Λάθος ή σωστά, την άλλη μέρα την έδιωξαν», είπε και χαρακτήρισε τον κ. Λιαργκόβα σοβαρό επιστήμονα, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε στη θέση του και συνεργάστηκε μαζί του. Μια διαφωνία είχαμε, συμπλήρωσε και έκανε λόγο για ένα μεγάλο λάθος του κ. Λιαργκόβα στον υπολογισμό επιτοκίων που χρειάζεται να πληρώσει το κράτος για τα επόμενα χρόνια.

Για καθεστωτική αντίληψη τον κατηγόρησε ο Γιάννης Κουτσούκος και χαρακτήρισε “κρύα” τα αστεία του Υπουργού Οικονομικών.