X

“Ρουκέτες” Λοβέρδου στην κυβέρνηση για τις γαλλικές φρεγάτες

Χαρακτήρισε τυχοδιωκτική τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και απέρριψε κάθε συνεργασία με το κυβερνών κόμμα.

Ant1news

«Ρουκέτες» κατά της κυβέρνησης για τη χρονομίσθωση δύο γαλλικών φρεγατών, εκτόξευσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντας τυχοδιωκτική τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που άλλα έλεγε ως αντιπολίτευση κι άλλα κάνει ως κυβέρνηση στο συγκεκριμένο θέμα.

«Ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε  με ποιους έχουμε να κάνουμε είναι και η ενοικίαση φρεγατών. Άκουσα τον κ. Κουβέλη να λέει ότι είναι ορθή ενέργεια. Όμως ο κ. Τσίπρας σε ομιλία το 2013 θεωρούσε απαράδεκτο να νοικιάζουμε φρεγάτες και χαρακτήριζε ακατάλληλες τις συγκεκριμένες. Είστε αλλοπρόσαλλοι τυχοδιώκτες. Ακατάλληλες οι γαλλικές φρεγάτες και η ενοικίασή τους το 2013. Κατάλληλες και απαραίτητες σήμερα», είπε.

Απέρριψε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκε κατά εκείνων από το κόμμα του που καλοβλέπουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα χρεωθούν κι εκείνοι όλα τα ανομήματα της σημερινής κυβέρνησης. «Γι΄ αυτό λοιπόν, ψάξτε αλλού για άβουλους συνυπευθύνους», είπε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση σπείρει το διχασμό, κάνοντας πολιτική με πρόσημο το ταξικό μίσος, την εμπάθεια και τον κοινωνικό φθόνο.