X

Ξεκάθαρες απαντήσεις από την Κυβέρνηση για τις μειώσεις στις συντάξεις ζητά η ΝΔ

46 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη, Γιάννη Βρούτση, κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Ant1news

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση για τις επικείμενες μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις λόγω προσωπικής διαφοράς, εξαπολύουν με ερώτησή τους στη Βουλή 46 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη, Γιάννη Βρούτση.

Οι “γαλάζιοι” βουλευτές αναφέρουν ότι το σύνολο των συνταξιούχων και εργαζομένων της χώρας βρίσκεται σε πλήρη αναστάτωση και αγωνιούν ευλόγως για τις νέες επώδυνες μειώσεις στις συντάξεις τους που συμφώνησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ήδη υλοποιούνται από τις 12/5/2016 με το νόμο Κατρούγκαλου.

Όπως τόνισε ο κ. Βρούτσης, «βουλευτές και υπουργοί της Κυβέρνησης, με εντελώς ανεύθυνο τρόπο, προβαίνουν σε αμφίσημες δηλώσεις για τις επικείμενες περικοπές, χωρίς οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν τροποποιηθεί στο παραμικρό, πόσο μάλλον να έχουν ανακληθεί»

Οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν από την Κυβέρνηση απαντήσεις τόσο για το ύψος των περικοπών όσο και για τον αριθμό των συνταξιούχων που θίγονται ανά ταμείο.