X

Καβγάς στην Βουλή για την απλή αναλογική

"Βγήκαν τα μαχαίρια" ανάμεσα στον Υπ. Εσωτερικών και τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ant1news

Σε κλίμα έντασης συζητείται στη Βουλή ο «Κλεισθένης Ι» που καθιερώνει την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πάνος Σκουρλέτης και Άδωνις Γεωργιάδης ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση με αφορμή την εκτίμηση του αντιπροέδρου της ΝΔ ότι θα προκαλέσει χάος στα δημοτικά συμβούλια.

«Με την απλή αναλογική στις εκλογές των Δήμων η κυβέρνηση θα βάλει τα άκρα, και την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά στα δημοτικά συμβούλια και θα γίνει χάος επί τέσσερα χρόνια χωρίς δυνατότητα διαφυγή», είπε ο κ. Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας πως χωρίς όριο εισόδου θα μπουν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο από την Χρυσή Αυγή μέχρι την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Εσείς προσωπικά υιοθετήσατε τον εθνικολαϊκισμό και έναν ιδιότυπο ανταγωνισμό με την Χρυσή Αυγή», απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης, με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει ντροπή να τον βάζουν στο ίδιο κάδρο με τη Χρυσή Αυγή.«Ντροπή σας να με βάζετε στο ίδιο κάδρο με τη Χρυσή Αυγή, εσείς ήσασταν στην πλατεία με τη Χρυσή Αυγή και φωνάζατε για να ρίξετε την κυβέρνηση Σαμαρά , όχι σε εμάς υποδείξεις για τη Χρυσή Αυγή», είπε ο κ. Γεωργιάδης.