X

Κόντρα Ξανθού – Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ και… Bitcoin

Ο υπουργός Υγείας κάλυψε τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ λέγοντας ότι κάλεσε αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο τους εμπλεκομένους υπαλλήλους. Έντονη η αντίδραση Γεωργιάδη.

Ant1news

«Πολύ κακό για το τίποτα» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Ξανθός την υπόθεση εντοπισμού μηχανήματος Bitcoin σε κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βάρη.

Ο υπουργός Υγείας απαντώντας στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, απέφυγε πάντως, να απαντήσει στην πρόκληση του αντιπροέδρου της ΝΔ να πάρει θέση για τις δηλώσεις Πολάκη και εστίασε στην υπόθεση εντοπισμού μηχανήματος δημιουργίας bitcoin.

Κάλυψε τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ λέγοντας ότι κάλεσε αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο τους δύο εμπλεκομένους υπαλλήλους, επιβάλλοντάς τους πειθαρχικές ποινές. Ο υπάλληλος που εμπλέκεται περισσότερο απομακρύνθηκε από τη Βάρη και του επιβλήθηκε ποινή τρίμηνης στέρησης του μισθού του. «Ο χώρος σφραγίστηκε και αναμένουμε το πόρισμα» δήλωσε ο κ. Ξανθός.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσα από δημόσια υπηρεσία και υποστήριξε ότι το ζήτημα ήταν εις γνώση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.