X

“Ύμνοι” της Χρυσής Αυγής στην Βουλή για τον Παπαδόπουλο

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Βουλή η αναφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή Ευάγγελου Καρακώστα στον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ant1news

Να τινάξει στον αέρα τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, επιχείρησε η Χρυσή Αυγή, υμνώντας τον δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Η αναφορά του χρυσαυγίτη Ευάγγελου Καρακώστα  πως ο μόνος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που εξελέγη με δημοψήφισμα από το λαό ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Άμεσα παρενέβη ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες στη χούντα, είναι παράνομες όλες οι πράξεις όλης της 7ετίας για να μην αναφερθώ και στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν σε εκείνο το ψευδοδημοψήφισμα», είπε και πρόσθεσε: «Είναι γνωστά γεγονότα και αποτελεί απύθμενο θράσος τις ημέρες μάλιστα που γιορτάζουμε και τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, από το βήμα της Βουλής, να γίνεται η αποθέωση του δικτάτορα Παπαδόπουλου».

Ο Χρήστος Παππάς ζήτησε τον λόγο, αλλά η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν τον έδωσε, σημειώνοντας με έμφαση πως δεν θα επιτρέψει να γίνει η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης αρένα.

Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ: Κλείστε το μικρόφωνο στον κύριο Παππά δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα αρένα…